Hlavné menu:
Ponuka > Školenia
Zaoberajú sa školením:
a) tímu HACCP, tímu pre bezpečnosť potravín
Školenia sú zamerané na vysvetlenie úloh tímu HACCP alebo tímu pre bezpečnosť potravín, validáciu, verifikáciu, spôsob vedenia dokumentácie, vytvorenie systému sledovateľnosti, riešenie havarijných situácií, spôsob komunikácie, interné audity a pod.
Školenie je možné zostaviť presne na mieru konkrétnej potravinárskej prevádzky s cieľom vyriešiť problémy, ktoré súvisia so SVP, HACCP a systémom manažérstva bezpečnosti potravín.
b) manažmentu pred implementovaním systému manažérstva bezpečnosti potravín
Školenie je určené pre manažment potravinárskych podnikov, ktoré plánujú implementovať systém manažérstva bezpečnosti potravín.
Vieme poradiť, ako súčasne implementovať viaceré systémy manažérstva bezpečnosti potravín, napr. IFS Food standard, BRC Global standard, ISO 22000 a vieme ako implementovať systémy manažérstva bezpečnosti potravín spolu so systémom manažérstva kvality podľa ISO 9001.
Stránky sú umiestnené na serveri spoločnosti crooce.com - the internet company, s.r.o. a sú optimalizované pre prehliadač Mozilla Firefox od verzie 3.0.5 s rozlíšením obrazovky 1024x768 pixelov a viac